Over Ons

Jarenlange ervaring

over ons

Over de oprichter

Ronald Flohr is de oprichter van Security-4U. Ronald heeft zijn ervaring als beveiliger en directiechauffeur op gedaan bij het Ministerie van Defensie waar hij tien jaar lang heeft gewerkt en heeft zich verder ontwikkeld in de beveiliging tijdens zijn uitzendingen in conflictgebieden.

Na zijn dienst heeft hij de opleiding beveiliging en persoonsbeveiliging met succes behaald en is daarna aan de slag gegaan in de particuliere sector alsook voor de overheid.

Daarbij heeft hij zich verder ontwikkeld in zijn werkgebied door de opleidingen als Close Protection en Maritime Security Operatieve (piraterij) te volgen.

In de laatste twee jaar van zijn diensttijd is Ronald Flohr begonnen als directiechauffeur, Ronald heeft toen meerdere landmacht generaals vervoerd en heeft in die tijd ook zijn directiechauffeur certificaten behaald (CCV-D1 en veiligheidsniveau B security driver).

De ervaring en ontwikkeling als directiechauffeur heeft hij opgedaan bij het Ministerie van Defensie alsook bij het Ministerie van Justitie waar hij op dit moment werkzaam voor is.

Bel ons

EMAIL ons

info@security-4u.nl

Bel ons

EMAIL ons

info@security-4u.nl